Info Ramissio před Vánoční

10.12.2013 01:10

Omezený provoz přes vánoční svátky

 

​Dovolujeme si vás upozornit, že v termínu od 21.12.2013 do 1.1.2014 je kancelář uzavřena. K dispozici jsme vám opět od čtvrtka 2.1.2014.

 

Platby objednávek

 

Dbejte prosím zvýšené opatrnosti při zadávání objednávek, především na částku a variabilní symbol. V případě chybného zadání platby nebudou objednávky v období uzavření kanceláře evidovány jako zaplacené a vám bohužel nebudou načteny příslušné body a provize.

 

Co dělat při zadání špatné částky či variabilního symbolu?

Nezoufejte - platbu nám zašlete znovu ve správné částce a se správným variabilním symbolem, informujte nás o situaci emailem a my vám chybné platby převedeme zpět na váš bankovní účet 2.1.2014. 

 

Výplata provizí v období vánoc

 
​ Provize za 51. a 52. týden budou každé pondělí vypočteny a převedeny do vaší peněženky, jak jste zvyklí. Na bankovní účet je zašleme ve čtvrtek 2.1.2014.

 

Pozor na možné zpozdění PPL

 

Vzhledem k velkému počtu objednávek v předvánočním shonu je možné, že dojde ke zpoždění dodání zásilky ze strany kurýrní služby.
 

Zvýšení limitů u platby prostřednictvím PayPal

 
Pokud potřebujete navýšit limity u vašeho PayPal účtu, posíláme jednoduchý návod. Věříme, že vám bude užitečný a zodpoví vaše dotazy.